ATV Drag Racer Forums banner
1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Here are a couple pictures of my asphault banshee.





With inframe pipes.




At the track



 

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Discussion Starter · #3 ·
QUOTE (1700camaro @ Jun 9 2008, 02:12 PM) index.php?act=findpost&pid=2270Looks great, are you running the inframes or out of frame pipes? Bryan
Inframes at the moment. I have been trying to get my tune up right. Ever since I redid my bike and changed a bunch of stuff at one time I haven't run the number it did when I first put it together lost 4 tenths on the et and 5 mph. So I have been taking one thing off at a time trying to get it back. So far I have taken off the 34mm carbs, pipes and put a timing plate on it and set the dyna to stock setting. This has improved the mph but the et is still off 3 tenths. I know my weight might a little to do with the et but just running consisent is what I am looking for.
 

·
Registered
Joined
·
1,227 Posts
looks great..its amazing how popular the atv drag racing scene is getting and it still trips me out that its becoming pretty big at the asphalt tracks!
 

·
Premium Member
Joined
·
2,469 Posts
Thats a sweet looking bike for sure, i like the plastic.

What things did you change on it to drop time?
 

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Discussion Starter · #7 ·
QUOTE (BBIII @ Jun 10 2008, 07:25 PM) index.php?act=findpost&pid=2431Thats a sweet looking bike for sure, i like the plastic.

What things did you change on it to drop time?
Thanks the plastic is a decal kit from Verde Powersports.

Changed head to a .30 milled, running c-12, v-force reeds, Trinity Stage IV intakes, 34mm round slide carbs,40t to a 41t rear sprocket, pipes to out of frames, Dyna to plus 7 with the programmer is all that I had changed at the beginning.

Taken off, 34mm carbs went back to stock, pipes went back to pro circuit that was on there before, set dyna to orginal settings.
Put on a timing plate set a 5 degrees picked up the mph.
Thinking about changing the cdi to stock and making a pass with it to see if it makes a difference.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,469 Posts
Thats weird that it dropped by adding them type's of thing's to the bike.

You would think it would have picked up some mph.

Did you get to tune the carbs in on a dyno or did you tune it just by checking the plugs?
 

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Discussion Starter · #9 ·
QUOTE (BBIII @ Jun 11 2008, 08:24 AM) index.php?act=findpost&pid=2493Thats weird that it dropped by adding them type's of thing's to the bike.

You would think it would have picked up some mph.

Did you get to tune the carbs in on a dyno or did you tune it just by checking the plugs?
Just by checking the plugs.
 
1 - 14 of 14 Posts
Top